latinica  ћирилица
28/02/2020 |  15:19 ⇒ 15:39 | Аутор: СРНА

Додик: Не плашим се пријетњи (ВИДЕО)

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Бањалуци да се не плаши пријетњи, те нагласио да је проблем што поједини медији већ дуго стварају атмосферу у којој се пријетње могу исказати.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је, поводом синоћњих пријетњи на његов рачун на БН телевизији, новинарима рекао да гледалац који их је изрекао током емисије "Пулс" није проблем, већ су то више медији.

- Та атмосфера је продуковала слободу да се на тај начин покушава путем јавних медија људима пријетити и таквим стварима. Наравно да се не плашим пријетњи. Волио бих да видим ту јуначину која се скрива и пријети, да га упознам и видим ко је и шта је - рекао је Додик.

Додик каже да гарантује да се лицу које му је пријетило ништа неће догодити и да нико ништа неће предузети.

- Зашто да Милорад Додик буде убијен као Кенеди? Прво није баш ни мало да те неко упореди са Кенедијем, али кад неко каже да треба да вас убију, није згодно - навео је Додик.

Додик је нагласио да му је у свему највише жао његове мајке која је све ово примила на драматичан начин.

Из МУП-а Српске раније је речено Срни да ће припадници МУП-а предузети све законом предвиђене мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности у вези са случајем пријетње српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, те о свему обавијестити надлежне органе.

У току синоћње емисије "Пулс" на БН телевизији, у којој је гост био предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, уживо се телефоном укључио гледалац који је отворено позвао на убиство српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.