latinica  ћирилица
02/04/2020 |  09:23 ⇒ 16:32 | Аутор: РТРС

Почела кампања "Kупујмо домаће"

Привредна комора Републике Српске покренула је данас кампању "Купујмо домаће" чији је циљ да додатно утиче на свијест потрошача о вишеструком значају куповине домаћих производа на све сегменте живота.
Привредна комора Републике Српске  (фото:komorars.ba) -
Привредна комора Републике Српске (фото:komorars.ba)

- Кампању реализујемо у оквиру пројекта промоције домаће производње "Наше је боље". Куповином производа из Српске јачамо наша привредна друштва, задржавамо постојећа и отварамо нова радна мјеста и издвајамо више новца за пензије, болнице и школе. То је у вријеме ширења вируса корона и њеног утицаја на привреду од изузетне важности - саопштено је из Привредне коморе Републике Српске.

Кампања почиње данас објавом позива "Купујмо домаће" на 35 билборда и 10 дисплеја широм Републике Српске и трајаће у наредним мјесецима.

- Позивамо потрошаче да приликом куповине обрате пажњу на оно шта купују и дају предност домаћим производима - навели су из Привредне коморе.

Привредна комора је захвалила бањалучким предузећима "Метромедија" и "Нова опрема" што су препознали значај акције и дали подршку њеној реализацији.