latinica  ћирилица
01/07/2020 |  14:33 ⇒ 19:30 | Аутор: РТРС

Пронађено возило Бенедија Ђукановића

Аутомобил који је користио Бенеди Ђукановић, један од осумњичени за убиство Славише Крунића пронађено је у Тешњу.
Возило марке "Голф" Бенедија Ђукановића -
Возило марке "Голф" Бенедија Ђукановића

Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Тешањ обавијестили су Министарство унутрашњих послова Републике Српске да је у понедјељак пронађено паркирано возило голф 7 бијеле боје, регистарских ознака О03-К-770, које је користио Бенеди Ђукановић, осумњичен за убиство Славише Крунића и других.

Полицијски службеници Управе за тешки и организовани криминалитет МУП-а Српске су обавијестили поступајућег тужиоца Републичког јавног тужилаштва, Посебно одјељење за сузбијање организованог и најтежег облика привредног криминалитета које је наложило да се након извршеног увиђаја о проналаску возила од стране надлежне полицијске станице, возило преда у надлежност полицијских службеника Управе за тешки и организовани криминалитет.

Исти дан увиђај на лицу мјеста проналаска возила извршили су полицијски службеници Полицијске станице Тешањ у присуству полицијског службеника Управе за тешки и организовани криминалитет МУП-а Српске.

Након извршеног увиђаја, возило је превежено у круг Полицијске станице Тешањ.

Полицијски службеници Управе за тешки и организовани криминалитет преузели су возило данас, након чега ће исто бити депоновано у депозит ПУ Бањалука, гдје ће се даље предузимати потребне мјере и радње под надзором поступајућег Тужилаштва, саопштено је из МУП-а Српске.

Подјећања ради, У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени власник компанија "Сектор Секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС" Славиша Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.

Повезане вијести:

Убијен Славиша Крунић (ФОТО)

Бенеди Ђукановић предат МУП-у Републике Српске (ФОТО/ВИДЕО)