latinica  ћирилица
14/09/2020 |  08:18 | Аутор: klix.ba

Масовна туча играча, показано 12 жутих и пет црвених картона (ВИДЕО)

Прави фудбалски рат виђен је у финишу дерби меча 3. кола француске Лиге 1 између ПСЖ и Марсеја, а главни судија Жером Брисард био је приморан показати чак пет црвених картона.

За 90 минута главни судија овог дерби меча показао је чак 12 жутих картона, шест домаћој и осам гостујућој екипи, а кулминација сукоба десила се у 97. минути када је на терену дошло до масовне тучњаве међу играчима, због чега је судија морао показати пет црвених картона.

Поменута ситуација десила се у седмој минути судијске надокнаде. Гостујући играч Амави је без лопте ударио Паредеса, на њега је насрнуо Драxлер, након чега се Паредес дигао с пода и наставио сукоб закуцавши га у под.

Амавију је притрчао саиграч Алваро, али је Паредес и њега ударио, након чега је настао потпуни хаос у којем је Курзава ногама ударио противничке играче.

Након тога, директне црвене картоне добили су Амави и Курзава, друге жуте картоне и такође искључење добили су Паредес и Бенедето, да би судија, након додатног гледања ситуације послије ВАР инструкција одлучио искључити Нејмара који је с леђа у читавој гужви ударио свог противника.

Подсјећамо, Марсеј је у овом сусрету дошао до велике побједе, а једини гол постигао је Тован у 31. минути сусрета.