latinica  ћирилица
18/10/2020 |  12:34 ⇒ 15:10 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Нови објекат доказ снаге и одговорности (ФОТО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић сматра да је данас свечано отворени нови објекат у Бањалуци, у који су смјештане Полицијска станица Лауш, те просторије мјесних заједница Лауш 1 и 2, доказ снаге и одговорности републичких и локалних власти за рјешавање проблема грађана.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

Цвијановић је нагласила да је ово један од стотину пројеката, реализованих на подручју Бањалуке, који показује равномјеран приступ свим грађанима, без обзира у којем дијелу града живе.

- Задовољство ми је што смо у прилици да отворимо овај значајан објекат и покажемо да смо у стању да реализујемо пројекте заједно, кроз сарадњу локалне заједнице и Владе Републике Српске, у овом случају Министарства унутрашњих послова, које на овај начин добија адекватан простор и претпоставке за бољи рад припадника МУП-а - рекла је Цвијановић након обиласка новоотвореног објекта.

Према њеним ријечима, бољи услови за рад Полицијске станице значе бољи ангажман на цијелој територији Републике Српске у функцији безбједности свих грађана.

- С друге стране, административни центар ће изаћи у сусрет потребама наших становника, којих је овдје заиста много и који сада могу да рјешавају све своје проблеме на једном мјесту, у модерном објекту - поручила је Цвијановић.

      View this post on Instagram

Велики дан за Лауш, Бањалуку, а и Републику Српску. Срећна сам што смо овај пројекат иницирали док сам била предсједник Владе. Свечано отварање двонамјенског објекта на Лаушу, у којем ће бити смјештена Полицијска станица и канцеларије мјесних заједница Лауш један и Лауш два.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) on Oct 18, 2020 at 3:20am PDT

View this post on Instagram Велики дан за Лауш, Бањалуку, а и Републику Српску. Срећна сам што смо овај пројекат иницирали док сам била предсједник Владе. Свечано отварање двонамјенског објекта на Лаушу, у којем ће бити смјештена Полицијска станица и канцеларије мјесних заједница Лауш један и Лауш два.

Она је додала да је ово један од пројеката који је промијенио слику овог дијела града и обезбиједио далеко већу функционалност него раније.

- Поздрављам напоре локалне администрације, предвођене градоначелником, јер су кроз сарадњу са нашим грађанима, дефинисали шта су најважније потребе, а онда направили аранжман са Владом Републике Српске и реализовали пројекте - навела је Цвијановић.

Она је истакла да је поносна на оно што Бањалука данас показује као главни град, али и на чињеницу да су сви други градови и општине Српске загледани у Бањалуку и сваки успјех Бањалуке посматрају као свој и цијеле Републике.

- Наставићемо да развијамо Бањалуку и зато су нам потребне одговорне институције и власти и јако добра сарадња републичких и локалних власти - поручила је предсједница Српске.

Повезане вијести:

Лукач, Цвијановић и Радојичић отворили објекат Полицијске станице Лауш