latinica  ћирилица
18/10/2020 |  14:55 ⇒ 17:09 | Аутор: РТРС

Бањалучки ДНС подржава Игора Радојичића за градоначелника (ФОТО)

Градски одбор ДНС-а Бања Лука, остаће у коалицији са СНСД-ом у Бањалуци, без обзира на одлуку страначког врха о раскиду коалиције на републичком нивоу, сазнаје Блмојград.
Боривој Обрадовић (фото: facebook.com/dnsbanjaluka) -
Боривој Обрадовић (фото: facebook.com/dnsbanjaluka)

Према сазнањима овог портала, у бањалучком ДНС-у чврсто су ријешени да остану у савезништву са Игором Радојичићем, а овакву поруку кандидатима ДНС-а упутио је и предсједник одбора Боривој Обрадовић.

У затвореној вибер групи кандидата ДНС-а, Обрадовић је поручио да нема дилеме и да ће и даље подржавати Радојичићеву кандидатуру за градоначелника.

Blmojgrad

– Чврсто сматрам да одлазак на другу страну и мијењање курса у Бањалуци 30 дана пред изборе може само штетити нашем резултату у Бањалуци. Могу ме нападати страначки, медијски, како год, али знајте да ја нећу да будем човјек који ће вас водити у пут у којем се не види ни почетак ни крај – поручио је Обрадовић кандидатима ДНС-а.

Како је написао, он не намјерава промијенити овакав став, без обзира на то шта ће о томе рећи руководство ДНС-а.

– Споразум са Игором је био једина опција. Тај споразум смо потписали и тако смо се и понашали – написао је Обрадовић, истичући да је ДНС у Бањалуци био најкоректнији коалициони партнер.

Фото: Blmojgrad

У поруци, Обрадовић је подсјетио да су сви одбори ДНС-а дужни да до сриједе, 21. октобра, донесу одлуку о коалиционим односима на локалном нивоу.

Сам Обрадовић, у разговору за Блмојград, истакао је да се ради о унутрашњим стварима ДНС-а и да ће јавност бити благовремено обавијештена о одлуци Градског одбора.

Извор: Blmojgrad