latinica  ћирилица
28/10/2020 |  18:10 ⇒ 18:18 | Аутор: СРНА

"Дермал" ниже успјехе, ускоро посао за нове раднике

Фабрика обуће "Дермал" из Котор Вароша приводи крају изградњу нове производне хале у Кнежеву.
Раденко Бубић - Дермал - Фото: СРНА
Раденко Бубић - ДермалФото: СРНА

- У протекле три године, колико послујемо у Кнежеву, у континуитету смо ширили производне капацитете и повећавали број запослених. Направили смо добар пословни потез одлуком да покренемо производњу у Кнежеву. Имали смо потребе за радном снагом, а у Кнежеву је била потреба за запошљавањем. Производњу смо покренули с радним снагом без искуства у производњи обуће, али радило се о вриједним и одговорним радницима, који су се за врло кратко вријеме обучили и своје знање преносили на новопримљене раднике - изјавио је Срни власник и генерални директор "Дермала" Раденко Бубић.

Према његовим ријечима, данас у Кнежеву "Дермал" има 300 запослених, а одавно постоји потреба за већим и условнијим производним објектом.

- Половином године смо купили земљиште, а крајем јула почела је изградња хале величине 3.200 квадратних метара. Хала је сада у завршној фази и, ако нам временске прилике дозволе, планирамо усељење до краја новембра 2020. године - најавио је Бубић.

Он је истакао да за овако брз развој и раст "Дермала" највеће заслуге припадају вриједним и одговорним радницима.

- Захвални смо и локалним властима, а посебно начелнику Кнежева Горану Боројевићу на доброј сарадњи и подршци приликом покретања производње и ширења капацитета нашег предузећа у Кнежеву - истакао је Бубић.