latinica  ћирилица
28/11/2020 |  11:45 ⇒ 11:48 | Аутор: СРНА

У Теслићу, Прњавору и на Сокоцу илегално приређивање игара на срећу

Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су илегално приређивање игара на срећу на подручју општина Теслић, Прњавор и Соколац.
Игре на срећу - Фото: илустрација
Игре на срећуФото: илустрација

Неовлашћено приређивање електронских игара на срећу путем самоуслужног терминала откривено у кафе бару "Сајин" у Средњој Шњеготини, у општини Теслић, од физичког лица чији су иницијали В.Ш, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Утврђено је и неовлаштено приређивање електронских игара на срећу путем самоуслужног терминала у кафе бару "Код Шаћира", на адреси Шаринци, општина Прњавор, од физичког лица чији су иницијали Д.Д.

Инспектори су открили и неовлаштено приређивање игара на срећу на терминалу за електронске игре, као и на 10 аутомата за игре на срећу у угоститељском објекту "Гејм центар" на Сокоцу, у Улици Цара Лазара број два, од физичког лица чији су иницијали З.Ј.

Предмети и опрема за неовлашћено приређивање електронских игара на срећу су привремено одузети, а против власника су предузете законом прописане мјере и радње.

Из Републичке управе за игре на срећу су поручили да ће инспектори и у наредном периоду наставити интензивно провођење инспекцијских надзора ради откривања прекршаја из области игара на срећу.