latinica  ћирилица
17/01/2021 |  12:35 ⇒ 12:39 | Аутор: СРНА

Обрадовић: СНСД партија која има снагу да води Српску (ВИДЕО)

Боривој Обрадовић, бивши предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука, један од оних који је данас приступио СНСД-у, рекао је да ова партија има снагу да у временима када су присутни свакодневни притисци поведе и проведе Републику Српску.
Боривој Обрадовић - Фото: РТРС
Боривој ОбрадовићФото: РТРС

- Залажемо се за политику градње, а не политику рушења, не критиковања и рушења појединица и ту смо се нашли заједнички језик са СНСД-ом. Залажемо се за укрупњавање политичке сцене, посебно када су у питању националне теме - рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да су послије данашњег потеза на добитку и они и СНСД.

- СНСД је добио младе људе, уз неког искуснијег политичког саборца, а ми смо добили најјачу политичку партију уз коју ћемо остварити оно што смо замисли, и оставирити сав наш политички потенцијал - рекао је Обрадовић.

Он је додао да су ту данас били присутни они који су остварили најбоље резутате на изборима, те најавио да ће у наредом периоду бити још много приступања.

- Заједно са овим људима, нико од нас се није истицао као нека медијска звијезда, сјели смо и донијели одлуку да изаберемо СНСД, јер сматарамо да је ово највећа и најснажнија партија у Републици Српској, а самим тим и у Бањалуци - истакао је Обрадовић.

Обрадовић је напоменуо да су прошли многе турбуленције у самом ДНС-у, да су од 2016. године у три-четири наврата покушавали да дигну тај одбор, у чему су и успијевали.