latinica  ћирилица
22/07/2021 |  09:50 | Аутор: РТРС

Министри данас о реализацији фаза израде Програма интегрисања БиХ у ЕУ

Влада Републике Српске требало би данас у Бањалуци да разматра информацију о реализацији почетних и покретању напредних фаза израде Програма интегрисања БиХ у ЕУ.
Влада Републике Српске (@Vlada_Srpske) - Фото: Тwitter
Влада Републике Српске (@Vlada_Srpske)Фото: Тwitter

На предложеном дневном реду данашње сједнице је и информација о активностима на припреми пројекта системског мјерења задовољства корисника услуга који пружају органи управе, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

У саопштењу се наводи да би министри данас требало да разматрају информацију о финансирању пројекта "Опремање васпитно-образовних установа у Републици Српској рачунарском опремом и софтвером".

Влада би требало да разматра и информацију о поднесеним захтјевима за додјелу средстава гранта удружењима од јавног интереса, хуманитарним организацијама, фондацијама, те осталим правним субјектима чије су програмске активности усклађене са ресорном надлежношћу Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске за 2021. годину.

На дневном реду је и информација о измијењеном Идејном пројекту за изградњу и опремање намјенског објекта за пружање здравствене заштите обољелим од малигних болести Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Сједница Владе почиње у 10.00 часова, а по њеном окончању предвиђени су саопштење и конференција за новинаре са почетком у 12.00 часова у Прес центру Владе.