latinica  ћирилица
01/08/2021 |  10:39 ⇒ 19:41 | Аутор: РТРС

У току криминалистичка обрада лица лишеног слободе у Прњавору

У Полицијској станици Прњавор, у току је криминалистичка обрада лица иницијала П.С. из Прњавора, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело убиство у покушају.
Полицијска управа Бањалука - Фото: РТРС
Полицијска управа БањалукаФото: РТРС

Након завршене криминалистичке обраде, лице ће бити спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.  

Подјсећамо, јуче око 17.00 часова, у Полицијској станици Прњавор, запримљена је пријава да је лице иницијала П.С. из пиштоља, пуцало у правцу лица иницијала М.С. због нерјешених имовинско – правних односа.

- Полицијска управа Бањалука осуђује изјаву Миладина Станића и Српске демократске странке који овај догађај називају "политичким чином", а ради се о нерјешеним имовинско - правним односима између чланова породице Станић. Увидом у службене евиденције смо утврдии да постоји више од 10 пријава између чланова породице Станић, у посљедњих годину дана, а које се односе на нерјешене имовинско - правне односе, а да је то проблем који траје годинама и да полиција редовно итервенише. По свакој пријави полицијски службеници Полицијске станице Прњавор су поступили професионално, те о свему обавијестили надлежне службе, Комуналну полицију, Одјељење за стамбено – комуналне послове општине Прњавор, као и Окружно јавно тужилаштво Бањалука, коме смо достављали извјештаје о почињеним кривичним дјелима - истичу у Полицијској управи Бањалука.

Повезане вијести:  

Прњавор: МУП примио и поступио по 10 различитих пријава Станића