latinica  ћирилица
01/08/2021 |  18:13 ⇒ 20:02 | Аутор: РТРС

У судару на путу Приједор-Нови Град погинуо возач

Једно лице је погинуло, а двоје је повријеђено у саобраћајном удесу који се догодио на магистралном путу Приједор - Нови Град у мјесту Благај Ријека, код Новог Града, саопштено је из Полицијске управе Приједор.
Саобраћајна несрећа Нови Град - Приједор -
Саобраћајна несрећа Нови Град - Приједор

Полицијскoj управи Приједор је данас око 13.35 часова, пријављено је да се догодила саобраћајна незгода у којој је повријеђено више лица.

У присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор на лицу мјеста извршен је увиђај. Том приликом је утврђено да је у судару учествовао М.Б. из Новог Града, управљајући возилом марке Опел Мерива и Н.З. из Приједора, управљајући возилом марке Рено.

У овом судару је возач Н.З. смртно страдао, док је сувозач у истом возилу В.З. из Приједора задобио тешке тјелесне повреде због којих је превезен на Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бањалуци, наводи се у саопштењу.

На УКЦ Српске превезен је и возач М.Б. који је у овом удесу задобио тешке тјелесне повреде.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно када је у питању ограничење брзине кретања возила, јер одговорним понашањем у саобраћају доприносимо безбједности свих учесника.