latinica  ћирилица
16/08/2021 |  12:05 ⇒ 12:08 | Аутор: РТРС

Бурак Јетер стиже на Кастел

Нектар Фреш вејв фестивал и бањалучки полумаратон Вивиа Ран енд мор викенд настављају сарадњу кроз организацију још једног великог догађаја - наступ познатог ди џеја Бурака Јетера на Кастелу.
Бурак Јетер (Уступљена фотографија) -
Бурак Јетер (Уступљена фотографија)

На таласу Нектар Фреш вејва, а у оквиру Ран енд мор викенда, на бањалучкој тврђави Кастел у суботу, 28. августа наступиће један од најтраженијих амстердамских извођача.

Иако његова прва издања сежу још у 2005. годину када је објавио и прво албумско издање For Action, Бурак се од тада не зауставља и тешко да и један годишњи квартал може да прође без неког његовог издања или сарадње са неким од најпознатијих свјетских продуцената електронске музике.

Стални члан свјетских мејн стрим топ листа Бурак Јетер кроз своју музику употпуњује радијске етере широм планете, а његови музички пројекти попут сарадње са Симфонијским оркестрима чине га увијек иновативним, занимљивим, непредвидивим и узбудљивим извођачем, који ће својим наступом зачинити Вивиа Ран енд мор викенд у граду на Врбасу.

Улазнице по цијени од 15 КМ у претпродаји доступне су у Pabu Hogwarts - званичном пабу Нектар Фреш вејв фестивала и на улазу на тврђаву Кастел на дан догађаја.