latinica  ћирилица
22/09/2021 |  11:09 ⇒ 11:09 | Аутор: Б92

Филм "Тјелохранитељ" добија римејк

Филмски студио Ворнер брос објавио је да ради римејк култног филма "Тјелохранитељ" с Витни Хјустон и Кевином Костнером.
Филм "Тјелохранитељ" (Фото: IMDb/Screenshot) -
Филм "Тјелохранитељ" (Фото: IMDb/Screenshot)

За писање нове верзије задужен је драмски писац Метју Лопез, док Лоренс Каздан, који је написао и режирао оригинални филм, те Дан Лин и Џонатан Еирич режирају нови филм.

Титула извршног продуцента припала је Нику Ренолдсу, а иако се о потенцијалним глумцима већ дуже вријеме размишља, њихова имена још нису изашла у јавност.

Додуше, круже гласине да бисмо умјесто Витни Хјустон и Кевина Костнера на великом платну могли да видимо Криса Хемсворта и Тесу Томпсон, или пак Ченинга Тејтума и Карди Би.

На друштвеним мрежама, првенствено на Твитеру, реакције на римејк "Тјелохранитеља" већином су негативне.

- Имам пуно тога да кажем у вези са римејком филма, но најбитније је да желим да оставите на миру оригинални филм - написао је један од обожавалаца филма.

- Ово нико није тражио. Витни Хјустон је незамјенљива - критиковао је још један.

Упркос помијешаним утисцима и критикама, осредњим оцјенама и номинацијама за Златну малину, оригинална романтична драма из 1992. године на свјетским благајнама биоскопа зарадила је више од 400 милиона долара, а филмска музика, захваљујући пјесми "I Will Always Love You", постала је најпродаванија пјесма свих времена.

Подсјетимо, биографски филм о Витни Хјустон требало би да изађе 2022. године, а пјевачицу ће глумити британска глумица Наоми Аки.

Такође, прошле године Витни Хјустон је примљена у Рокенрол кућу славних, а мајка Сиси, као менаџерка, и снаха Пат прихватиле су ту част у име покојне звијезде.