latinica  ћирилица
22/09/2021 |  11:59 ⇒ 16:02 | Аутор: РТРС

Илић: Још један перформанс Станивуковића; Потребно превазићи политичку кризу у Бањалуци (ВИДЕО)

Нови перформанс је данашња конференција за новинаре градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића. То је још једна представа њега и људи који га окружују, рекао је предсједник Скупштине града Младен Илић за РТРС.
Младен Илић - Фото: РТРС
Младен ИлићФото: РТРС

- Јуче смо јасно најавили да нећемо доћи на скупштинско засједање и да ћемо сједницу наставити оног момента када се стекну услови за њено нормално одржавање - навео је Илић.

Прије тога, каже Илић, веома је важно да на састанку, заједно са градоначелником и представницима свих политичких партија разговарамо и покушамо превазићи насталу ситуацију.

- Треба јасно да се изађе и да се на једном или више састанака договоримо, превазиђемо политичку кризу и наставимо развијати Бањалуку - рекао је предсједник Скупштине града Младен Илић.

Истакао је да скупштинска већина не пристаје на уцјене.

-  Нико нас не може уцјењивати неисплаћивањем накнада одборницима или протестима, за тим потежу људи који немају рјешења или не желе да га нађу - рекао је Илић.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић најавио је протест на Тргу Крајине јер одборници скупштинске већине нису дошли на сједницу градске скупштине.

Повезане вијести:

Скупштинска већина: Станивуковић прешао црвену линију