latinica  ћирилица
26/09/2021 |  16:35 ⇒ 17:00 | Аутор: СРНА

Ђурђевић: Станивуковић по ко зна који пут показао да није дорастао да води град

Предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић изјавио је Срни да је видео-снимак "школе јахања" који кружи интернетом још један у низу доказа да градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић није дорастао да буде ни предсједник кућног савјета, а не градоначелник.
Александар Ђурђевић (Фото:semberija.info) -
Александар Ђурђевић (Фото:semberija.info)

Ђурђевић је истакао да је функција градоначелника веома озбиљна и одговорна, а не дјечија играрија и ријалити шоу како је види и обавља актуелени градоначелник главног града Републике Српске.

- Што се тиче његове улоге градоначелника, имао бих низ примједби с обзиром на шта личи главни град Републике Српске од када је он преузео улогу градоначелника, али када је ријеч о улози коју је добио у овом видео-снимку могу само рећи да је одлично одиграо и да је заслужио Оскара - рекао је Ђурђевић.

Он је указао да је овај видео-снимак, као и ранији снимци и фотографије са годишњег одмора са разним старлетама понижење и регионална срамота за Бањалуку и њене становнике.

У јавности се појавио видео-снимак на којем се види како Олга Бабић, запослена у Градској управи Бањалука, јаше градоначелника Драшка Станивуковића, који јој објашњава како да научи да "јаше коња".