latinica  ћирилица
27/09/2021 |  13:00 ⇒ 13:01 | Аутор: РТРС

Конзум покренуо акцију за помоћ удружењу "Срце за дјецу обољелу од рака"

Козумовој екипи плишаних морских ликова Морсоваца који су освојили срца малишана широм БиХ придружио се специјални лик – Делфина Нина.
Делфина Нина -
Делфина Нина

Посебност Делфине Нине је у њеној хуманој мисији чији је циљ показати малишанима који воде битку за живот да нису сами и олакшати им дане борбе за оздрављење.

- Из тог разлога Конзум је покренуо друштвено-одговорни аспкет дјечијег програма лојалности Морсовци тако што ће од сваке купљене Делфине Нине бити донирана 1КМ удружењу "Срце за дјецу обољелу од рака". Уједно ово је наставак дугорочне подршке коју Конзум пружа овом удружењу, те је с тим циљем почетком године успјешно реализован пројекат "Будимо златни за дјецу обољелу од рака" - саопштено је из Конзума.

Морсовци су изазвали велику еуфорију међу малишанима, а потражња за веселим плишаним ликовима из дана у дан је све већа. Плишани ликови доступни су у свим Конзум продавницама до 07.11., а уз сакупљене наљепнице које купци добивају при куповини, омогућена је њихова куповина по супер цијенама. Изузетак је Делфина Нина, за коју није могуће сакупљати наљепнице и њена цијена износи 9,95 КМ.

Делфина Нина је у продаји до 07.11. или до истека залиха, а Конзум ће донацију удружењу "Срце за дјецу обољелу од рака" уручити по завршетку пројекта Морсовци.