latinica  ћирилица
12/10/2021 |  14:21 ⇒ 14:21 | Аутор: СРНА

"Орао" и Технички ремонт Братунац представили своју понуду

Бијељински "Орао" и Технички ремонт Братунац /ТРБ/ представили су своје производе на Сајму наоружања и војне опреме "Партнер 2021" у Београду.
РС 9 Вампир (фото: facebook.com/tehnickiremont) -
РС 9 Вампир (фото: facebook.com/tehnickiremont)

"Орао" је промовисао ремонтовани мотор "вајпер" који се уграђује у авион "супер галеб Г4", док је ТРБ представио мултифункционално оклопно возило "деспот", полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", упаљаче за војну намјену и низ других производа и услуга.

Директор "Орла" Младен Стојановић истакао је да компанија сваке године наступа на овом сајму јер јој је веома важно да се представи и да људи виде да је активна.

- Битно нам је да нашем примарном купцу Војсци Србије пружимо увјеравања да можемо да им будемо ослонац и да Министарству одбране Србије можемо да обезбиједимо ресурсе ваздухопловних мотора за њихове потребе - рекао је Стојановић.

Према његовим ријечима, у "Орлу" очекују да продају производе, и то не само ремонтовани мотор.

- Наша очекивања су и да продамо производе који се тичу лабораторијских услуга и производње. Сваке године смо на сајму успијевали да успоставимо неки контакт који је довео до пословног резултата, тако да смо увјерени да ћемо то урадити и ове године - поручио је Стојановић.

Подршку "Орлу" на Сајму наоружања пружио је предсједник Скупштине града Бијељине Александар Ђурђевић.

- "Орао" је веома значајно предузеће за наш град. Запошљава велики број радника и ствара додатну вриједност за нашу локалну заједницу. Драго нам је да имамо чиме да се поносимо и ми, представници града Бијељине, и руководство "Орла" - рекао је Ђурђевић.

Сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2021" данас је свечано отворио предсједник Србије Александар Вучић. Манифестација ће трајати до четвртка, 14. октобра.