latinica  ћирилица
25/10/2021 |  16:35 ⇒ 18:19 | Аутор: СРНА

Лазић: СНСД води Српску на путу очувања и развоја

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Владимир Лазић изјавио је данас да грађани могу да буду апсолутно мирни, јер је оно што руководство Републике Српске ради добар пут који ће Српску сачувати и развити, те у наредном периоду омогућити стабилан и добар живот.
Владимир Лазић - Фото: СРНА
Владимир ЛазићФото: СРНА

Лазић је на конференцији за новинаре рекао да представници градски и општинских одбора СНСД-а из Изборне јединице шест пружају подршку руководству странке и да су на данашњем састанку разговарали о актуелној ситуацији у БиХ.

Он је појаснио да је данашњи састанак одржан да, превасходно, покаже апсолутну подршку руководству Републике Српске.

- У овом тешком моменту за Републику Српску морамо да будемо максимално окупљени и сложни око заједничких вриједности које Република Српска представља. То је наша домовина - другу немамо - напоменуо је Лазић.

Лазић је нагласио да је Република Српска одржана захваљујући СНСД-у, који у овом моменту носи највећу одговорност за њену заштиту и даљи развој.

Он каже да је важно да предсједници градских и општинских одбора СНСД-а из Изборне јединице шест и чланови ове странке, уз грађане, буду предводници приче која ће Републици Српској и јединицама локалне самоуправе у којима дјелују омогућити стабилан раст и развој.

Лазић је навео да је циљ данашњег састанка било дефинисање правца рада у наредном периоду и унапређење сарадње страначких организација у Изборној јединици шест за Народну скупштину Републике Српске.