latinica  ћирилица
28/10/2021 |  16:05 ⇒ 16:09 | Аутор: СРНА

СНСД Требиње: Док је боравио у Катару, Вукановић обмањивао грађане да је болестан

Док је јахао камиле и посјећивао егзотичне забаве у Катару, Небојша Вукановић је грађанима слао поруке како болестан лежи кући, покушавајући поново да их обмане, играјући на најлицемјернију могућу карту - болест, наводи се у саопштењу из Градског одбора СНСД-а Требиње.
СНСД ГО Требиње - Фото: Screenshot
СНСД ГО ТребињеФото: Screenshot

- Вукановић је на свом блогу, прије осам дана, написао да је због здравствених проблема спријечен да присуствује сједници Народне скупштине Републике Српске, јер је имао операцију у локалној анестезији и мора строго да мирује до краја мјесеца. Да ли ће се Пинокио вратити из Дохе смањеног носа, гдје је, како је потврдио на блогу, посјетио једног од најпознатијих естетских хирурга ускоро ћемо видјети. Судећи по гомили изречених лажи и најстручнијим свјетским љекарима биће тешко да учине нешто по том питању - истичу из требињског СНСД-а.

У саопштењу је оцијењено "да би било заиста штета да не буде љепши, макар себи у огледалу, да није узалуд трошио на хиљаде марака одлазећи у арапски свијет, а ако се зна да је само карта до Катара и назад око 1.500 КМ, била би права штета да му толики новац пропадне".

- А све ово могло би се сврстати у још једно егзотично путовање "народног" посланика са дебелим новчаником да није играо на емпатију и сажаљење властитог народа који Катар може видјети само на разгледници. Овако је само једна у низу превара и гнусних лажи Небојше Вукановића који је постао препознатљив по манипулацијама и обманама властитог народа - наводи се у саопштењу.