latinica  ћирилица
19/11/2021 |  10:41 ⇒ 10:47 | Аутор: РТРС

За информације на длану инсталирајте Нестро мобилну апликацију

У циљу унапријеђења услуга Нестро петрол креирао је мобилну апликацију Нестро како би надоградио и побољшао комуникацију са својим клијентима, саопштено је из ове компаније.
Нестро апликација (Фото: Нестро петрол) -
Нестро апликација (Фото: Нестро петрол)

Апликација као комуникациони канал уз официјални сајт и друштвене мреже сигурно је неопходна у тренутку када су паметни телефони постали неизоставним дијелом наших живота, наводи се у саопштењу.

- Фокус Нестро апликације је клијент. Циљ је био олакшати и убрзати приступ корисним информацијама, које могу релаксирати доношење одлука и при том уштедјети вријеме корисницима. Нестро апликацију можете преузети бесплатно, на ваше ИОС и Андроид мобилне телефоне - навели су из компаније Нестро петрол.

Нестро мобилна апликација садржи све потребне информације за што удобнију вожњу, било да се ради о краћем или о дужем путу.

Апликација приказује локације Нестро бензинских станица на мапи, омогућава навигацију ка најближем малопродајном објекту у односу на тренутну локацију, приказује стање на путевима, граничним прелазима, као и временске услове.

Такође, апликација нуди могућност да истражите све услуге које нуде Нестро бензинске станице, маркетиншке промотивне активности и акције креиране на основу потребе купаца.

- Још једна погодност коју нуди апликација јесте виртуелна картица лојалности која у потпуности мјења физичку картицу. Довољно је да инсталирате апликацију, региструјете своју постојећу картицу или креирате нову и спремни сте за сакупљање бонуса - истакли су из компаније Нестро петрол.