latinica  ћирилица
06/12/2021 |  09:02 ⇒ 09:09 | Аутор: РТРС

Бинго завршава годину отварањем још једног модерног хипермаркета

Компанија Бинго отворила је преуређену трговину у Бијељини.
Бинго (фото: facebook.com/bingotuzla) -
Бинго (фото: facebook.com/bingotuzla)

У протеклих неколико мјесеци реновирали су објекат у потпуности и прилагодили понуду купцима који су и раније куповали у објекту, који је од прошле седмице затворен.

- Бинго је своју прву пословницу у Бијељини отворио у априлу 2012. године у улици Цара Уроша. Крајем 2014. године смо аквизирали Интерекс и тада смо преузели 24 објекта, те смо 2015. године ребрендирали објекте у улици Стефана Дечанског и у робној кући Емпориум у Бијељини. Након тога смо преузели и седам објеката словеначког ланца Туш, од којих се један такође налази у улици Стефана Дечанског, што је довело до тога да имамо два објекта на истој адреси. У простору некадашњег Интерекса смо пословали до краја новембра, а данас смо отворили сусједни објекат. Проширили смо понуду на одјелима технике и алата, текстила, све за дом, а новитет је пекара. Фокус нам је на свјежим одјелима, тако да поново имамо месницу, свјеже воће и поврће, те одјел деликатеса - рекла је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга компаније Бинго.

У понуди хипермаркета купци могу пронаћи све за предстојеће празнике, од декорација до пакетића. Ту је и богата понуда текстила популарних модних брендова, одличан избор играчака, посуђа и кућног текстила.

Унутар хипермаркета се налази и одјел технике, који је прави мали рај за љубитеље најновијих ТВ апарата, мобилних телефона, али и оних који желе савремено опремити кухињу или цијели дом.

Бинго је поводом отварања припремио попусте, поклоне и пригодан програм, а сваког педесетог купца су наградили бесплатном куповином. Завршавају ову за њих успјешну годину са 222 пословнице и више од 9.000 запослених у групацији.