latinica  ћирилица
06/12/2021 |  11:12 ⇒ 11:19 | Аутор: РТРС

Никола Јокић нови члан Јелен породице (ВИДЕО)

Најбољи српски кошаркаш и велика НБА звијезда Никола Јокић у новој реклами за Јелен пиво поручује да је снага у људима који увијек гледају испред себе.
Јокић нови члан Јелен породице (Уступљена фотографија) -
Јокић нови члан Јелен породице (Уступљена фотографија)

Пиво са традицијом дугом више од 260 година увијек је било уз спорт и врхунске спортисте, због чега је најбољи центар свијета, који је од уличног баскета у насељу дошао до рефлектора највеће кошаркашке лиге на свијету, постао нови члан велике Јелен породице.

Са путовања кроз прошлост на које МВП НБА лиге креће у запрежним колима, доноси поенту да никада не одустајемо од својих снова и подсјећа, да испред свих нас који не одустајемо, стоји само једно пиво - Јелен, наводе из Јелен тима.

Уз мелодију омиљене Јелен пјесме "Наша ствар", Никола Јокић нас води кроз свој живот из мало другачијег угла.

Иза славне кошаркашке звијезде је много изазова и препрека, сумњи и пораза. Неподношљивог притиска, критика и негативних коментара. Али, за јединог српског играча, који је освојио престижну МВП награду, одустајање никада није било опција.

Никада није одустао ни од своје државе и родног града, Сомбора, које му је остало омиљено мјесто којем се увијек враћа. Његовим људима, улицама, енергији. Граду који увијек носи у срцу и свуда поносно истиче одакле је. Као што Јелен пиво поносно истиче да је нова реклама почетак дуге приче о успјеху, истрајности, вољи и снази, коју сви носимо у нама.

Освајач сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију зна колико је одрицања и труда потребно за остваривање снова, као што зна да историјски успјех који је постигао не би био могућ без подршке породице. Сада ту исту подршку има од новог члана породице - Јелен пива.

Вођени истим принципима, омиљени пивски бренд и члан идеалне НБА петорке, одмах су пронашли исти језик и заједно свима поручили да никада не одустају од својих снова, јер снага заиста јесте у нама. А Јелен је ту да нас на то редовно подсјећа, поручују из Јелен тима.