latinica  ћирилица
19/01/2022 |  18:54 ⇒ 18:55 | Аутор: СРНА

Хуманитарни концерт за Дневни центар "Подржи ме" из Косовске Митровице

Грађанска аматерска група "Каменички бисери" из Косовске Каменице одржаће 25. јануара у Источном Новом Сарајеву хуманитарни концерт са кога ће средства бити прикупљена за довршетак изградње и опремање Дневног центра "Подржи ме - 9. јануар" у Косовској Митровици.
Дневни центар "Подржи ме" Косовска Митровица - Фото: СРНА
Дневни центар "Подржи ме" Косовска МитровицаФото: СРНА

Концерт ће бити одржан у организацији бањалучког Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији, а под покровитељством Града Источно Сарајево и градоначелника Љубише Ћосића.

Почетак концерта, који ће бити одржан у Културном центру Источно Ново Сарајево, предвиђен је у 19.00 часова, саопштено је из овог центра.

Идеју бањалучког Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији о организацији концерта подржали су Културни центар Источно Ново Сарајево и Основна школа "Свети Сава" из ове општине.

Гости из Косовске Каменице учествоваће 26. јануара и на Светосавској академији, која ће бити одржана у 19.00 часова у Културном центру Источно Ново Сарајево.

Предсједник Одбора за помоћ Србима на Космету Милорад Арлов захвалио је свима који су помогли да се уочи Светог Саве осјети дух косовске пјесме и Косова и Метохије у Источном Сарајеву и Републици Српској.