latinica  ћирилица
22/01/2022 |  21:33 ⇒ 23/01/2022 | 11:13 | Аутор: РТРС

Вучић: Расписане потјернице за одређеним лицима

Једна земља Европске уније прослиједила је оперативна сазнања о пријетњама за атентат, надлежни органи предузимају све мјере да се то спријечи, имају све податке. Расписали су потјернице, трагају за одређеним лицима, рекао је предсједник Србије Александар Вучић, у интервју за ТВ Пинк.
Александар Вучић -
Александар Вучић

- Људи имају своје проблеме, и желе да ми рјешавамо њихове проблеме. Ја сам и тог 14. морао да радим, и 15. и 16. То је за надлежне органе, нека се они тиме баве. Сеећан сам што ми оволико дуго у Србији немамо ниједно мафијашко убиство. То показује да је Србија једна од најбезбјенијих земаља - истакао је Вучић.

Како каже, видио је седам имена у допису о атентату.

- Људи су били врло конкретни. Ту су увезани људи са именом и презименом из више земаља. То би морало да се утврђује у неком поступку. Надлежни органи раде, та земља Европске уније је била веома фер. Расписане су потјернице за одређеним лицима за којима трагају. Ти људи имају имена, то није празна прича. Важно је да кажем да смо много тога урадили великим хапшењем нарко картела. И зато неким људима сметате. Од лица које сам видио на списку никада никог нисам видио и чуо па не постоји ниједна лична ствар. И наравно дестабилизација Србије би свима била у интересу - нагласио је Вучић.

Повезане вијести:

Атентат на Вучића планиран за прву половину фебруара; Српска полиција има и доказе (ФОТО/ВИДЕО)