latinica  ћирилица
14/04/2022 |  22:05 ⇒ 15/04/2022 | 09:06 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Веома је лоше да било коме због политичких ставова буде угрожена безбједност (ВИДЕО)

Веома је лоше да имате било кога данас у свијету ко има свој политички став и због тога треба да му буде угрожена безбједност, изјавила је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић у интервјуу за политички магазин Печат наше телевизије.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Коментаришући информације Министарства унутрашњих послова Републике Српске о могућности угрожавања безбједности српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и његове породице од одређене групације и одговарајући на питање да ли се плаши за своју безбједност, Цвијановић је нагласила да "је потребан опрез у свему томе".

- Нико није наиван и зна да свугдје у свијету, па тако сигурно и у овом окружењу, постоје они који су спремни свашта да ураде. Наравно, подржавам активности МУП-а Српске који су подигли степен заштите на тражени или потребни ниво и тако се и понашамо – рекла је предсједница Српске.

Цвијановић је истакла да у овом случају имају информације које долазе из више извора, што је, наводи, саопштио и МУП Српске.

- Оне се сада могу смјестити у један период од неких максимално двије - три седмице гдје је то добило један сасвим други ток. Нормално да због таквих извора и таквих порука које су садржане у томе, морате на то да обратите додатну пажњу – изјавила је предсједница Српске.

Интервју са предсједницом Српске погледајте ОВДЈЕ.

Повезане вијести:

Како становници Српске гледају на пријетње Милораду Додику? (ВИДЕО)

Званичници Српске: Пријетње Додику и његовој породици схватити озбиљно (ВИДЕО)