latinica  ћирилица
12/05/2022 |  19:28 ⇒ 13/05/2022 | 10:30 | Аутор: РТРС

Странка Покрет за Бијељину прославила крсну славу

Странка Покрет за Бијељину прославила је крсну славу Светог Василија Остршког.
Странка Покрет за Бијељину прославила крсну славу - Фото: РТРС
Странка Покрет за Бијељину прославила крсну славуФото: РТРС

 Тим поводом, предсједник странке Миленко Митровић је истакао да су испунили своје циљеве - да постану парламемтарна странка са својим представником у Скупштини града и да буду дио скупштинске већине.

- Устабилили смо своју страначку структуру, имамо око 1500 чланова и послије тешког периода короне, ми смо, и захваљујући нашем заштитнику, све то успјели да преживимо и изађемо јачи. Сигурно је да ће Покрет за Бијељину да има дуготрајну, блиставију будућност, да ће увијек бити битан фактор на овим просторима . Сматрамо да у овим тешким тренуцима за Републику Срспку и за српски народ, Покрет за Бијељину, иако локална странка, мора да учествује и на наредним парламентарним изборима, да будемо уз оне снаге које ће штитити Републику Српску, које ће гајити добре блиске и братске односе са Србијом, како би те снаге опстале и побиједили на овим изборима - рекао је Митровић

Од оснивања странке, прије четири године, кум славе је Мирослав Миловановић одборник СНСД у Скупштини града Бијељина. Миловановић је рекао да је подржао оснивање „Покрета за Бијељину“.

- Када су се окупили око те политичке идеје, рекао сам да ће од мене лично имати подршку. То је партија која дјелује на локалном нивоу и ми имамо добру сарадњу. Задовољство ми је што сам већ четврту годину кум славе и надам се да ћемо кумовску сарадњу наставити и у будућим годинама - рекао је Миловановић .

Прослави свеца заштитника Покрета за Бијељину, присуствовали су гости из јавног и политчког живота града, чланови и симапатизери странке.