latinica  ћирилица
20/05/2022 |  16:19 ⇒ 18:47 | Аутор: РТРС

Бањалука - у току санација приоритетних главних улица (ВИДЕО)

Грађани бањалучке мјесне заједнице Булевар, писали су Градској управи о неопходности санирања ударних рупа у овом насељу. Кажу да им је обећано да ће санација бити урађена до краја априла, међутим тај план још није реализован.
Бањалука - обнова улица - Фото: РТРС
Бањалука - обнова улицаФото: РТРС

Спорне су улице Анђе Кнежевић, Омладинска и Талијанског батаљона Матеоти које, према ријечима члана Савјета МЗ Драгана Стојића, имају 50 рупа на 100 метара.

Из Градске управе кажу да се тренутно у том насељу проводи акција "Чисто лице града" и да ће ускоро бити урађена и санација ударних рупа.

Ударне рупе, улегнућа и друга оштећења путева су наша стварност и свакодневица, а која су често и узрок због којег четвороточкаше возимо мајстору.

У случају да вам се аутомобил оштети на некој од ударних рупа, прва ствар коју требате урадити јесте да позовете полицију.

Тренутно је у граду у току санација приоритетних главних улица, које је одредио стручни тим града. Дио улице Краља Петра Првог Карађорђевића је завршен, а почиње и велика реконструкција улице Цара Лазара на Обилићеву. Потом ће услиједити и санација улице у Лазареву.