latinica  ћирилица
01/08/2022 |  14:01 ⇒ 14:01 | Аутор: СРНА

Бањалука: Ново радно вријеме ковид амбуланти у насељу Долац

Ковид амбуланте у насељу Долац, од данас раде сваким радним даном од 7.00 до 20.00 часова, речено је Срни у бањалучком Дому здравља.
Ковид амбуланта у насељу Долац (фото: domzdravljabanjaluka.com) -
Ковид амбуланта у насељу Долац (фото: domzdravljabanjaluka.com)

- Викендом пацијенти могу добити телефонске консултације са дежурним доктором на број телефона 065/215-318 од 8.00 до 20.00 часова, а у случају потребе за прегледом пацијенти здравствену услугу могу добити у ковид амбуланти при Служби хитне медицинске помоћи Дома здравља Бањалука - навели су у Дому здравља.

Из те здравствене установе напоменули су да корисници услуга и суграђани здравствене услуге у Служби хитне медицинске помоћи могу добити 24 часа.

Од понедјељка до петка, 22. до 26. јула, у ковид амбулантама у Доцу обављено је укупно 377 прегледа.

Из Дома здравља су навели да свакодневно прате извјештаје из ковид амбуланти и анализирају их, те на основу тога врше реорганизацију у складу са потребама грађана.

У ковид амбулантама у насељу Долац пружају се здравствене услуге пацијентима код којих је потврђена инфекција узрокована вирусом корона, а имају потребу за услугом примарног нивоа здравствене заштите.

Ковид амбуланте у насељу Долац налазе у Улици Слободана Кокановића бб, а контакт телефон Ковид амбуланти је 065/215-318.