latinica  ћирилица
06/08/2022 |  09:36 | Аутор: СРНА

Од Градишке 3.000 КМ за Дневни центар "Подржи ме"

Град Градишка донирао је 3.000 КМ за опремање Дневног центра "Подржи ме - 9. јануар" у Косовској Митровици, изјавио је предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милорад Арлов.
Дневни центар "Подржи ме" - Фото: РТРС
Дневни центар "Подржи ме"Фото: РТРС

Арлов је навео да је ово четврта донација Градишке у истом износу од почетка градње Центра, напомињући да је овај град највише донирао од свих 35 локалних заједница Републике Српске које су помогле у градњи овог посебног пројекта, који ће користити дјеца и млади са потешкоћама у развоју из Удружења родитеља "Подржи ме" Косовска Митровица.

Он је подсјетио да је изградња Дневног центра почела прије непуне три године, изграђен је од хуманости Републике Српске са више од 310.000 евра, а сада је у току опремање - потребна је уградња лифта и потпуно опремање 714 метара квадратних корисне површине.

Арлов је рекао да од септембра у Одбору припремају нове хуманитарне акције, те изразио наду да ће одзив бити велики како би Дневни центар био приведен намјени, преноси СРНА.

- Вјерујемо у хуманост Републике Српске у ово посебно тешко вријеме за српски народ на Косову и Метохији. Број жиро рачуна Одбора за помоћ Косову и Метохији је 5551000034196445 - рекао је Арлов.