latinica  ћирилица
19/08/2022 |  19:07 ⇒ 20/08/2022 | 07:20 | Аутор: РТРС

Предсједници Српске додијељено највише признање општине Рогатица (ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас да је почаствована и поносна што јој је додијељена Плакета општине Рогатица, за заједничке напоре и улагања у ову општину и најавила да ће и у наредном периоду бити настављен развој Рогатице.
Жељка Цвијановић добила повељу општине Рогатица - Фото: РТРС
Жељка Цвијановић добила повељу општине РогатицаФото: РТРС

Цвијановић је изразила задовољство што је данас посјетила Рогатицу.

- Срећна сам што је и моје учешће током претходног периода допринијело да данас имамо пуно боље услове за боравак наших малишана у вртићу, али исто тако да имамо и школске објекте и основну и средњу школу у једном другом издању у односу на раније, што смо заједнички планирали, радили и реализовали пројекте који се односе на комуналну и путну инфраструктуру. Влада Српске је имала добру сарадњу са локаланим властима гдје год је то било могуће - рекла је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Предсједница Српске је изразила захвалност начелнику и његовом тиму који су увијек знали да делегирају одређене потребе својих грађана.

Цвијановић је истакла да није могуће сједити у Влади или на некој другој позицији и знати за све потребе сваке локалне заједнице, због чега је потребно да су ту одговорни људи који ће знати да их препознају, али и нађу начина да обезбиједе реализацију тих пројеката заједно са нама.

- Поносна сам што сам учествовала заједно у тим пројектима и разговарали смо о томе да ћемо у наредном периоду наставити са развојем Рогатице. Има још планова за овај крај, још потреба и оне ће се заједнички рјешавати на добробит грађана - поручила је Цвијановић.

Она је изразила задовољство што је данас Сребрна плакета уручена рогатичком Дому здравља јер цијела Република дугује много здравственим радницма који су показали одговорност током пандемијске кризе.

- Поносна сам на оно што су сви заједно као Република Српска у свакој локалној заједници успјели обезбиједити и учинити, што није било само борба на економском и финасијском плану - рекла је Цвијановић.

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић, који је поводом дана и крсне славе општине додијелио Цвијановић Повељу општине за допринос развоју ове локалне заједнице, нагласио је да је то признање читавом тиму окупљеном око предсједнице Српске.

Додао је да је тим у којем је учествовала Цвијановић помагао овој општини.