latinica  ћирилица
18/09/2022 |  21:06 ⇒ 21:49 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Бранићу интересе Републике Српске институционално (ФОТО/ВИДЕО)

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас у Модричи да ће интересе Републике Српске бранити институционално, онако како је предвидио Устав.
Цвијановић у Модричи - Фото: СРНА
Цвијановић у МодричиФото: СРНА

- Као одговоран политичар користићу механизме који су на располагању за заштиту интереса Републике Српске и српског народа - рекла је Цвијановић.

Она је нагласила да Република Српска уз СНСД може да јача, те да је сигурна да је позиција Републике Српске заштићена када СНСД управља политичким и економским процесима.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Цвијановић је рекла да ће на функцији Српског члана Предсједништва БиХ настојати да оствари контакте са међународним представницима, користећи везе и искуства која је стакла на функцијама које је обављала у дугој политичкој каријери.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас у Модричи да ће СНСД у овој општини радити и градити без обзира на тренутну ситуацију и да ће се реализовати пројекти који су важни за народ.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Јован Мишић рекао је да су грађани Модрича, прије двије године експериментисали на локалним изборима и изабрали другу власт под којом Модрича стагнира.

- Наш циљ је да Модричу поведемо напријед и да идемо у корак са другим градовима и општинама Републике Српске - рекао је Мишић.

Он је навео да су највећи проблеми Модриче водовод и канализација који се хитно морају ријешити.

- Не смију се заборавити нова насеља у којима се морају наставити инвестиције у асфалтирање улица, потрено је изградити обилазницу око града, успоставити индустријску зону и други пројекти које Модрича као мала општине неможе ријешити без сарадње са институцијама Републике Српске - рекао је Мишић, који је предсједник Општинског одбора СНСД-а Модрича.

На предизборном скупу СНСД-а у Српском културном центру у Модричи представљени су кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине Изборне јединица два и за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири.