latinica  ћирилица
21/09/2022 |  21:29 ⇒ 22/09/2022 | 10:33 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Политички рад СНСД-а доноси добро Републици Српској

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас у Рудицама код Новог Града да је политички рад СНСД-а Републици Српској донио само добро и нагласила да је битно да се 2. октобра потврди та политика која чува Српску.
Жељка Цвијановић -
Жељка Цвијановић

Цвијановић је на изборној трибини истакла да се снага Републике Српске чува снагом СНСД-а.

- Предстојећи избори су прекретница, да ли Република Српска одлучује о својим институцијама или се то ради на другим адресама - напоменула је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић поручио је да грађани желе СНСД, што потврђују изборне трибине ове странке.

- Гласове морају добити они који су доказали да знају шта треба радити и нису изневјерили грађане - рекао је Радмановић.

Носилац посланичке листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Драгослав Кабић рекао је да СНСД води исправну политику.

- Имамо шта рећи, имамо визију како и шта даље треба радити - истакао је Кабић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Мирослав Дрљача каже да ће се залагати за општину Нови Град и цијелу регију.

- Очекујем да се наставе инфраструктурни пројекти. Очекујем да пољопривредници имају подршку и да ће овај дио Републике Српске у наредном периоду наставити развој - рекао је Дрљача.

На изборној трибини предствљени су и други кандидати СНСД-а.