latinica  ћирилица
04/10/2022 |  16:53 ⇒ 18:27 | Аутор: РТРС

Бабурин честитао Додику изборну побједу

Руски народни савез честитао је Милораду Додику побједу на изборима за предсједника Републике Српске. Желимо му успјех у борби за јединство српског народа, превазилажење његовог државног нејединства, очување православног народног духа и братство са Русијом, изјавио је председник РОС-а и Међународног словенског савјета Сергеј Бабурин.
Сергеј Бабурин (Фото: commons.wikimedia.org) -
Сергеј Бабурин (Фото: commons.wikimedia.org)

- Желимо му успјех у борби за јединство српског народа, превазилажење његовог државног нејединства, очување православног народног духа и братство са Русијом! -изјавио је Бабурин.

Бабурин је истакао да је Додик изузетан српски државник који се противи војно-политичким, економским и духовним покушајима Запада да уништи Србе као нацију, да их претвори у родно толерантне Европљане који не познају своју домовину.

– Посебно хвала, Милораде, на храбрости да се одупреш европској русофобији, на оданости пријатељству са Русијом. Свијет у вама има не само лидера који се залаже да се Срби не прикључе антируским санкцијама, већ да увијек буду заједно са руским народом, већ и политичара који живот гради на превласти традиционалних моралних вриједности. Бог ти помогао! Увијек смо уз тебе! - нагласио је истакнути научник. 

Извор: osnmedia.ru