latinica  ћирилица
25/11/2022 |  08:48 ⇒ 11:56 | Аутор: РТРС

Стевандић упутио честитку поводом 60 година Електротехничког факултета

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упутио је данас, у име Народне скупштине и у своје име, честитку декану Електротехничког факултета Универзитета у Бањалуци Зорану Ђурићу поводом 60 година факултета.
Ненад Стевандић - Фото: СРНА
Ненад СтевандићФото: СРНА

- Вама, професорима, студентима и свим запосленима на факултету честитам велики јубилеј – шест деценија рада, уз жељу да наставите да развијате Електротехнички факултет, једну од најбољих и најугледнијих високообразованих институција у земљи и региону - навео је Стевандић у честитки.

Предсједник Народне скупштине је истакао да је Електротехнички факултет, захваљујући знању и залагању еминентних професора, те квалитетним наставно-научним програмом и истраживачким радом, одшколовао генерације дипломираних инжењера електротехнике.

- Одшковали сте генерације врхунских стручњака који су дали огроман допринос развоју информатичког друштва и успостављању савремених електроенергетских, телекомуникационих и информационих система у Републици Српској. Честитам Вам Дан факултета и желим много успјеха у даљем образовном, научном, иновативном и истраживачком раду! - навео је Стевандић.