latinica  ћирилица
26/11/2022 |  10:46 ⇒ 15:11 | Аутор: РТРС

Вулић: Ни други отети мандат Комшића не чини достојним било које позиције

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да никога у Републици Српској не занима чиме и како се опушта један од два бошњачка члана Предсједништва БиХ Жељко Комшић, али чињеница је да га ни други, отети мандат у Предсједништву не чини достојним било које позиције.
Сања Вулић -
Сања Вулић

- Узурпатор позиције члана Предсједништва вјероватно из властитог искуства и појма "опуштања" и другима препоручује слично. Политичка појава Жељко Комшић и његови наступи су, благо речено, били увијек чудни и неболузни, али ми је сада јасно да је човјек, можда, стално под дејством разних супстанци с обзиром на то да их препоручује и другима - истакла је Вулићева за Срну.

Реагујући на вулгарну Комшићеву изјаву упућену предсједнику Републике Српске Милораду Додику, Вулићева је рекла да је Комшић очигледно чекао да Додик оде из Предсједништва, па да онда уличарски добације као мали миш, јер четири године му ништа није смио рећи у очи.

- Хибрид, Жељко Комшић је до те мјере политички промашен да му не преостаје ништа друго него да загађује јавни простор - нагласила је Вулићева додавши да његов боравак у Републици Српској показује колико је Српска отворена за све, па и за непристојног Комшића.

- Након његове недоличне, јалијашке и шибицарске изјаве нико га не би пустио ни на подручје града, а он се по Републици Српској шепури као добротвор - навела је Вулићева.