latinica  ћирилица
02/02/2023 |  10:17 ⇒ 10:47 | Аутор: РТРС

Стевандић честитао рођендан Радија Републике Српске

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић честитао је данас 56. рођендан Радија Републике Српске директору Драгану Пајићу, уреднику Информативног програма Милану Трбојевићу, уредницима, новинарима и свим запосленим на Радију Републике Српске.
Ненад Стевандић - Фото: СРНА
Ненад СтевандићФото: СРНА

- У име Народне скупштине и своје име, честитам вам 56. рођендан са жељом да славите још много година и да останете један од стубова информативног система Републике Српске и једна од најбољих школа новинарства за све младе људе који желе да се баве новинарским послом - наводи се у честитки.

Стевандић истиче да је Радио Републике Српске медиј који више од пола вијека може да се похвали професионалним и објективним радом, како и принципијелним, објективним и одговорним извјештавањем о важним догађајима и појавама из свих сфера нашег друштва, а све у интересу својих слушалаца.

- У нади да ћете oстати објективна, професионална и одговорна медијска кућа која правовремено и тачно информише јавност о свим важним питањима, желим Вам много среће и успјеха у будућем раду - пише у честитки предсједника Народне скупштине.