latinica  ћирилица
02/02/2023 |  11:14 | Аутор: РТРС

Вишковић: Радио Републике Српске увијек ту за своје слушаоце

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу, уредништву, новинарима и свим запосленима поводом 56 године рада и постојања Радија Српске.
Радован Вишковић (Фото: twitter.com/Vlada_Srpske) -
Радован Вишковић (Фото: twitter.com/Vlada_Srpske)

- У име Владе Републике Српске, и у своје име, упућујем Вама, уредништву, новинарима и свим запосленима, најсрдачније честитке поводом 56. рођендана Радија Републике Српске. Са поносом сматрамо да је ваш радио представник високих стандарда у новинарству, са снажним капацитетом за правовремено и објективно информисање о свим значајним темама за наше грађане - навео је Вишковић у честитки.

Он је истакао да доступност Радија институцијама и грађанима Републике Српске указује на посвећеност истини и професионализму.

- Надамо се да ћете наставити да нас обавјештавате са објективним и едукативним садржајем, као што сте то чинили до сада и да ће ваша професионалност и објективност увијек бити ваша основна вриједност. Посљедњих пет деценија сте доказали да сте увијек спремни да будете ту за своје слушаоце и желим још једном да вам честитам и пожелим много успјеха у будућем раду - наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске.