latinica  ћирилица
09/02/2023 |  10:40 ⇒ 10:55 | Аутор: РТРС

Виспак чај у заштити пчела

Друштвено одговорне компаније Виспак и Бинго одлучиле су покренути пројекат који се односи на заштиту пчела и новчану донацију удружењима пчелара у БиХ. Циљ овог пројекта јесте појачати свијест о важности и заштити пчела, те указати на потребе јачања удружења у БиХ која се баве пчеларством.
Виспак чај у заштити пчела -
Виспак чај у заштити пчела

- Свјесни важности пчела и меда за живот на нашој планети, крајем мјесеца јануара започели смо кампању са нашим дугогодишњим партнером, компанијом Бинго, под називом "Виспак и Бинго - чајем до заштите пчела". Куповином лимитираног издања или било која два окуса Виспак чаја, потрошачи широм БиХ имају прилику учествовати у пројекту у којем ћемо донирати пет одсто износа удружењима пчелара у БиХ. Пројекат ће трајати до 15. марта, те у наведеном периоду у различитим Бинго објектима купци могу пронаћи лимитирана издања Виспак чаја. У склопу пројекта биће организована три ивента у Бинго објектима са инфлуенсерима у БиХ, како би се јачао глас о очувању и заштити пчела – наводи Лејла Мехица Кадрић, бренд менаџер компаније Виспак.

Пред нашим купцима је још један лијеп пројекат, који овог пута за циљ има подршку удружењима домаћих пчелара. Задовољство је бити дио заједничке приче која у коначници пружа подршку домаћој производњи, рекли су из Бинга.

Лимитирано издање Виспак чаја се састоји од два окуса чаја: бруснице и шумског воћа, те вишенамјенског гадгета за чај, којег потрошачи овом приликом добијају на поклон.

Вишенамјенски гаџет има три различите функције приликом конзумације чаја: као поклопац шоље чаја, чува топлину чаја, може да циједи врећице чаја, тако да омогућава једноставан начин за цијеђење филтер врећице, а служи и за одлагање искоришћене врећице чаја.