latinica  ћирилица
16/03/2023 |  22:50 ⇒ 17/03/2023 | 14:38 | Аутор: РТРС

Додик: Петровић вуче Бијељину у колапс; Подржавам његов опозив

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је градоначелнику Бијељине Љубиши Петровићу да је он грешка која град вуче у колапс и подржао његов опозив о којем ће се одлучивати на референдуму у недјељу 19. марта.
Скуп коалцијије Покренимо Бијељину - Фото: РТРС
Скуп коалцијије Покренимо БијељинуФото: РТРС

- Није Додик проблем у Бијељини, него је рјешење, јер више сам ја урадио у овом граду него он. У посљедњих 10 година од када сам на власти у Бијељину је инвестирано милијарду марака, а по томе шта оставе иза себе мјере се политичари - рекао је Додик на великој трибини Народне коалиције "Покренимо Бијељину".

У обраћању грађанима од којих многи нису имали мјеста у препуној сали градског биоскопа, Додик је навео да већ може да прогласи побједу Коалиције на референдуму и најавио да у Бијељини слиједи најмасовнији пројекат модернизације путне мреже у граду.

- Нико брже није пао него он - оцијенио је Додик и додао да овај град заслужује боље.

      View this post on Instagram

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

Он је рекао да политика никада није прича "на живот и смрт", иако је неки тако схватају, те навео да је Петровић остварио 350 ноћења за своје сараднике изван Бијељине који су доведени уочи референдума.

- Ми смо овдје да бранимо Бијељину и наш начин живота, а онима који то не прихватају да кажемо да нису дио ове политичке заједнице и да нешто друго раде у животу - поручио је Додик.

Лидер СНСД-а рекао је да је око Петровића окупљена булумента која нема става, подложна је америчкој и британској администрацији и оцијенио да је Петровић био у страним амбасадама више него он за сав живот.