latinica  ћирилица
02/06/2023 |  13:35 ⇒ 14:08 | Аутор: РТРС

Након Београда концерт пијанисткиње Лоле Астанове у Бањалуци

Свјетски позната пијанисткиња Лола Астанова наступила је синоћ у београдској МТС дворани и концертом за памћење очарала публику. Београђани су уживали у Лолином виртуозном клавирском умијећу које оставља без даха, а сама умјетница изјавила је да је за тај град вежу дивна сјећања, те да он има посебно мјесто у њеном срцу.
Лола Астанова - Фото: Уступљена фотографија
Лола АстановаФото: Уступљена фотографија

Прилику да чује ову изванредну пијанисткињу имаће и бањалучка публика, и то већ у недјељу, 4. јуна, када ће Лола Астанова са оркестром, у оквиру своје велике турнеје у Југоисточној Европи, наступити у СД "Борик".

На концерту у граду на Врбасу Лоли ће се на бини придружити и наш познати умјетник Игор Паспаљ, најбољи гитариста свијета по магазину "Гитар Ворлд".

Лола Астанова поручила је бањалучкој публици да се изузетно радује што ће коначно наступити у нашем граду, те да их у недјељу очекује вече испуњено предивном музиком и страственим емоцијама.

Улазница за овај концерт остало је мало, а могу се купити на продајном мјесту испред РК ,,Боска". Више информација можете добити на телефон 066/905-399.