latinica  ћирилица
05/09/2023 |  08:18 ⇒ 12:39 | Аутор: РТРС

Додик: Све спремно за почетак турнира - важан догађај за Српску (ФОТО/ВИДЕО)

Све је спремно за кошаркашки спектакл и прославу 50 година постојања КК Игокеа, од терена, семафора, али и изненађења за публику, рекао је генерални менаџер Игокее Игор Додик, гостујући у нашем Јутарњем програму.
Игор Додик - Фото: РТРС
Игор ДодикФото: РТРС

- Имамо два, три повријеђена играча, нажалост, два кључна играча, неће сутра моћи да играју. Утакмице се играју на отвореноме, све је спремно, од терена, семафора, али имамо и много изненађења, попут поклона за гледаоце, али и акробатска извођења за публику - нагласио је Додик.

Додаје да је много захвалан људима који су омогућили овакав догађај.

- Желим да се захвалим људима који су дали све своје напоре да се овај догађај омогући. Екипа ЦСКА је стигла синоћ, а очекујемо и остале. Одређене потешкоће у организацији увијек постоје, али за сада све иде по плану - истакао је Додик.

Како он наводи, многи клубови Европе интересују се баш за играче Игокее.

- С обзиром да смо освојили прошле сезоне јуниорско првенство у Европи, што није мала ствар. Нижемо успјехе и у АБА лиги, а многи клубови широм Европе се распитују за играче - нагласио је Додик.

Истакао је да је за сам догађај било битно да Кошаркашки клуб Партизан, али и ЦСКА учествују на оваквом догађају.

      View this post on Instagram

A post shared by RTRS (@rtrsvijesti)

- Било нам је битно да ЦСКА и Партизан дођу. Покушавали смо да ускладимо термине. Било је тешко све то организовати, али успјели смо. Желим да им се захвалим што су се прилагодили нама, осјећамо велику одговорност и срећу што су они овдје - закључио је Додик.

Кошаркашки клуб Игокеа ће од сутра па до 10. септембра бити домаћин кошаркашког спектакла на којем ће играти Партизан, ЦСКА, Галатасарај, Турк Телеком и Хапоел Јерусалим, а све ово поводом 50. рођенадана, који Игокеа слави.