latinica  ћирилица
29/11/2023 |  19:17 ⇒ 19:27 | Аутор: РТРС

Додик: Опозиција у Српској се упорно гура да нешто каже и никад ништа не каже и не уради

Опозиција у Српској се упорно гура да нешто каже и никад ништа не каже и не уради. Јасно је само да ништа не умију и упорно се гурају и упињу, а сваки пут резултат је исти, рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.
Милорад Додик (Фото: Борислав Здриња) -
Милорад Додик (Фото: Борислав Здриња)

- Неки Игор Црнадак даје оцјену како Српска треба да поступа и да треба да ћути на радикализам и терористичке ћелије о којима цијели свијет бруји - написао је Додик на друштвеној платформи Икс.

Онда, каже Додик, слушате изјаве из ПДП-а да се треба примирити, да нас ЕУ прими, говорити оно што се свиђа странцима, како то они воле рећи, "боље преговарати".

- А то њихово "боље преговарање" увијек има исто значење - издају српског интереса. Како год га они крстили и називали, издаја је издаја. Свима је јасно да је та политика прорачуната и плаћеничка, лишена сваког патриотизма и да се од њих ништа добро не може ни очекивати - додаје Додик.

Да је ово тачно, сматра Додик, довољно је погледати извјештаје Викиликса о Црнатку, као и обраћање Иванића полазницима Политичке академије Странке демократске акције Алије и Бакира Изетбеговића.