latinica  ћирилица
01/12/2023 |  14:52 ⇒ 18:16 | Аутор: РТРС

Додик: Подржати патриотске снаге у Србији које су увијек показале добар однос према Српској (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Београду са Александром Шапићем, предсједником Привременог органа града Београда.
Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Подржавам Шапића да и на изборима који долазе добије већину у Београду и да настави посао који је до сада добро радио. Позивам све оне који су на било који начин везани за Републику Српску да подрже његов тим и њега у напорима да настави свој посао који је до сада успјешно радио - навео је Додиик.

Додик истиче да су у Србији патриотске снаге које су предвођене Александром Вучићем увијек показаивале добар однос према Српској.

Истакао је да сматра да је сасвим природно да се политички подрже те политичке опције.

- Са друге стране, имате оне који покушавају да девастирају Српску, сматрајући да не треба да постоји. То су наши противници. Током свих ових година сарадње с предсједником Вучићем и градоначелником Шапићем увијек је било питање према Српској - шта треба помоћи. Не јер смо у стању социјалне потребе, него питање људи, српског народа, браће. Зато сам захвалан за помоћ за Градску кућу у Сокоцу, коју ћемо заједно градити - навео је Додик.