latinica  ћирилица
21/12/2023 |  16:21 ⇒ 26/12/2023 | 16:11 | Аутор: РТРС

Акција "С љубављу храбрим срцима": Цеца, Лукас и Илић пјеваће у Бањалуци

Донаторско вече "С љубављу храбрим срцима", под високим покровитељством предсједника Републике Српске Милорада Додика, одржаће се у четвртак, 28. децембра, у Административном центру Владе Српске, а истовремено ће на Тргу Републике Српске, односно на платоу испред РТРС-а, бити одржан хуманитарни концерт.
"С љубављу храбрим срцима" - Фото: Уступљена фотографија
"С љубављу храбрим срцима"Фото: Уступљена фотографија

На хуманитарном концерту ће наступити регионалне звијезде Светлана Ражнатовић, Мирослав Илић, Аца Лукас, Лексингтон бенд, Јован Перишић и многи други, потврђено је РТРС-у из Кабинета предсједника Републике Српске.

Република Српска ће овог децембра, као и много пута до сада, исписати још једну страницу о хуманости и заједништву, подржавајући овогодишњу, четрнаесту по реду, хуману мисију "С љубављу храбрим срцима".

Сав приход намијењен за успостављање регистра добровољних давалаца матичних ћелија и оснивање Лабораторије за ХЛА типизацију ткива при Заводу за трансфузијску медицину Републике Српске.

У оквиру акције до 31. децембра активан је и М:тел хуманитарни број 1411.

Грађани могу дати свој допринос и показати, као и свих ранијих година, да је Српска друштво хуманих људи, спремно да пружи помоћ и подршку онима којима је потребна.