latinica  ћирилица
18/03/2024 |  11:23 | Аутор: РТРС

Мото фест Бањалука од 30. маја до 01. јуна; Много добре енергије и рокен рола

Овогодишњи Мото Фест, Бањалука 2024, биће одржан од 30. маја до 01. јуна на бањалучкој тврђави Кастел, под слоганом "Live, Ride & Respect!"
Мотофест - Фото: Уступљена фотографија
МотофестФото: Уступљена фотографија

Живот и вожња по својим правилима, Олд скул вриједности и неписани бајкерски код, јер на првом мјесту за све истинске љубитеље двоточкаша је увијек поштовање и част!

Тродневна мото авантура и ове године окупиће љубитеље двоточкаша из земље, регије и свијета, који ће током три дана у Бањалуци, бити у прилици да уживају у богатом и разноврсном програму овог догађаја.

А добре забаве уз бројне садржаје свакако неће недостајати. Три дана дружења, узбуђења и још више адреналина подсјетиће нас зашто волимо живот на два точка.

Очекује нас највећи мото сајам у регији на којем ће се представити најновији модели, најпознатијих мото брендова на свијету, као и произвођачи мото опреме. Ни овога пута неће изостати дневна, али и вечерња забава за коју су задужени најпознатији домаћи и регионални бендови.

За много добре енергије и рокен рола у вечерњем програму побринуће се: Електрични оргазам / Јурица Пађен и Аеродром / Бомбај Штампа / Миле Кекин / Атеист Реп / Смак+ /Џа или Бу/ Рок Апотека / Django & Space Cowboys/.

Одличне дневне свирке у најави су и у Бајк корнеру током три дана, када су са нама: Стрингси / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt.

Ове године доносе и једну новину, а то је организација "Freestyle extreme day" у сарадњи са познатим стунт возачем Матијом Подхрашки, у оквиру којег ће на посебним полигонима и рампама које ће бити постављене испред тврђаве Кастел мајстори стунт-а и крос мотора извести до сада никада виђене егзибиције на овим просторима.

И то није све, јер и овога пута Мото фест, Бањалука 2024 доноси још сјајних садржаја: мото дефиле бањалучким улицама, дјечији Мото фест, стунт шоу пограм, хуманитарну томболу, те промоције и едукације о безбједности мотоциклиста у саобраћају.

Улаз за све бајкере је бесплатан! За све оне који желе да буду дио најбоље мото забаве у регији и уживају у одличном концертном програму ускоро ће у продаји бити улазнице. Све инфо биће доступне на званичној страници догађаја www.motofestbl.com

Организатор Мото феста Бањалука 2024, Мото клуб Стршљен из Бањалуке, програм реализује са циљем промоције мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређења садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај.