latinica  ћирилица
10/04/2024 |  14:19 ⇒ 17:14 | Аутор: РТРС

Нешић: Да ли је опозицији релевантнија Народна скупштина или нелегални Шмит (ВИДЕО)

Министар безбједности у Савјету министара Ненад Нешић рекао је да су невјероватне изјаве почасног предсједника ПДП-а Младена Иванића, који, како каже, наставља поданичку политику, коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ.
Ненад Нешић - Фото: РТРС
Ненад НешићФото: РТРС

- Не могу да вјерујем да је господин Иванић издајник, али очигледно да јесте. Наставља своју издајничку и поданичку политику, коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ. Срамота ме његове изјаве. Иванић сада једино може да се повуче из политике, да како се каже "објеси копачке о клин" - истакао је Нешић за РТРС. 

Каже да се поставља питање да ли је опозицији релевантнија Народна скупштина Српске, или нелегални, нелегитимни туриста, звани Кристијан Шмит?

- Да ли они поступају по одлукама НСРС или Шмита? Вријеме је да објасне јавности, а не да нама глуме и држе предавања. Такође, треба да одговоре јесу ли уз нас у овим кризним тренутцима, уз српски народ, Републику Српску или Кристијана Шмита - пита Нешић.

Подсјећамо, почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да опозиција не би требало да учествује на изборима уколико се усвоји изборни закон Републике Српске који ће бити под контролом Републичке изборне комисије.