latinica  ћирилица
14/04/2024 |  15:28 | Аутор: СРНА

Жунић кандидат СНСД-а за градоначелника Дервенте

Кандидат Градског одбора СНСД-а за градоначелника Дервенте је Игор Жунић, једногласно је одлучено данас на сједници Градског одбора странке.
Игор Жунић - Фото: РТРС
Игор ЖунићФото: РТРС

Жунић је у обраћању на сједници поручио да зна да га чека тежак посао и да неће бити лако јер су тешка политичка времена, али да вјерује у заједништво СНСД-а.

- СНСД је у Дервенти екипа људи која постоји 20 година. Правимо чврст ланац, држимо се заједно, трајемо без турбуленција и организација смо која доживљава трансформације и процесе - истакао је Жунић, који је предсједник Градског одбора СНСД-а Дервента и шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске.

Жунић је изразио захвалност људима који су све то почели и посебну захвалност исказао Милораду Симићу који га је усмјеравао и пренио на њега огромно искуство.

Почасни предсједник Градског одбора СНСД-а Дервента честитао је Жунићу, за кога је истакао да је идеалан кандидат за побједу на предстојећим изборима.

- Изњедрили смо значајан кадар у Републици Српској значе. Вјерујем да би многе средине вољеле имати оваквог кандидата - рекао је Симић, који је и градоначелник Дервенте.