latinica  ћирилица
20/04/2024 |  16:08 ⇒ 20:23 | Аутор: РТРС

Бањалучко прољеће: Уз музику и плес бројни грађани уживали на новом шеталишту (ФОТО/ВИДЕО)

На новоизграђеном шеталишту у Гајевој улици, мноштво грађана Бањалуке свих генерација и овог пута уживало је уз музику, плес и добру забаву у већ традиционалном прољећном дружењу поводом отварања манифестације "Бањалучко прољеће".
Бањалука (фото: Градска управа Бањалука / А. Чавић) -
Бањалука (фото: Градска управа Бањалука / А. Чавић)

- Наиме, након сјајне прољећне забаве у “Паркићу“ и испред Градске управе уз "Baba Djex Tribe" и концерт Дјечијег хора "Врапчићи", програм овогодишње манифестације настављен је у Гајевој улици, гдје су бројни суграђани уживали у сјајној атмосфери уз наступе плесних аниматора и концерт бањалучког умјетника Андреја Пуцаревића - саопштено је из Градске управе.

      View this post on Instagram

A post shared by Град Бања Лука (@banjaluka.gu)

Суграђанима се придружио и градоначелник Драшко Станивуковић, који је још једном поручио да је данашња атмосфера потврда да је Бањалука заиста најљепша у прољеће.

- Нема сумње да је прољеће као створено за нашу Бањалуку, која је и овога пута заблистала у прекрасним бојама. Ипак, оно што чини посебном овогодишњу манифестацију “Бањалучко прољеће“ је то што се први пут одвија на новоизграђеном шеталишту у Гајевој улици - истакао је он.

Уз нове декорације у Парку “Петар Кочић“ постављен је један необични контејнер у облику морског кита за одлагање пластичне амбалаже. 

Подсјећамо, поводом завршетка радова и отварања нове пјешачке зоне у Гајевој улици, у току је шопинг викенд током којег сви суграђани и посјетиоци имају прилику да остваре одређене попусте у локалима и радњама смјештеним у Гајевој и Јеврејској улици.