latinica  ћирилица
04/05/2024 |  09:31 ⇒ 11:07 | Аутор: РТРС

Стевандић: У заједништву и слози пронаћи чврст ослонац и темељ за општи напредак

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић честитао је предстојећи Васкрс и свим вјерницима пожелио да окупљени око вјерских и националних идеала пронађу чврст ослонац и здрав темељ за општи напредак.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

Стевандић је честитку поводом Васкрса упутио Његовој светости патријарху српском Порфирију, свим архијерејима Српске православне цркве, свештенству, монаштву и цјелокупрном православном народу српском, као и свим другим православним вјерницима у Републици Српској.

- У име Народне скупштине Републике Српске, и у своје лично име, честитам вам празник над празницима - Васкрсење Господа нашег Исуса Христа - навео је Стевандић.

Он је свим вјерницима пожелио да Васкрс прославе у здрављу, радости и миру, те да у заједништву и слози, окупљени око наших вјерских и националних идеала, пронађу чврст ослонац и здрав темељ за општи напредак.

- У жељи да у топлини ваших домова и светих храмова, прославите Васкрсење Господње, поздрављам Вас радосним поздравом у којем је сабрана сва истина хришћанске вјере Христос васкрсе - ваистину васкрсе - навео је Стевандић.